کیمچی

کیمچی

منبع: کتاب "سفرنامه غذا" نوشته میو اُمیرا

غذاهای کره ای فریبنده اند، نه تنها زیبا، تازه و سالم هستند، بلکه ترکیب محسوسی از فرهنگ و سنت می باشند. از آنجا که مردم کره، طرز تهیه ی غذا را به عنوان پل ارتباطی با گذشته و اجدادشان می دانند، بسیاری از غذاها با گذشت قرن ها، تنها اندکی تغییر کرده اند. چه در داخل کشور و چه خارج از آن، کره ای ها به غذاهای خود وفادارند و با آن با اکرام رفتار می کنند.

کیمچی یک مثال واضح از این موضوع است. یک خوراک از کاهو چینی که در نمک، شور انداخته می شود و گاهی اوقات دیکون (ترب سفید)، پیازچه یا خیار مخلوط شده با پودر فلفل چیلی، سیر و گاهی سس ماهی به آن اضافه می گردد. کیمچی در اصل به عنوان روشی برای نگهداری سبزیجات درون نمک در طول زمستانهای بسیار سرد به وجود آمد، اما هنگامی که در قرن هفدهم، فلفل چیلی از آمریکا به کره آورده شد، رنگ و طعم کیمچی به طرز چشمگیری تغییر کرد.

کیمچی می تواند یک غذای ساده با برنج باشد و بخش ضروری صبحانه، نهار و شام است. در حقیقت، غذا بدون کیمچی تقریباً غیر قابل تصور است. برخی از کره ای ها می گویند که بدون کیمچی احساس عجیبی دارند؛ برخی دیگر از خلأ ناشی از نبود آن و هوسی صحبت می کنند که اگر یک روز بدون کیمچی بمانند، به آنها دست می دهد. من با مرد جوانی ملاقات کردم که فقط با این توجیه که ممکن است دوستانش در رستوران پیشنهاد خوردن پیتزا بدهند، یک بسته کیمچی همراه خود حمل می کرد. "من احساس خوبی ندارم، مگر اینکه در کنار هر غذایی، چه اصیل کره ای، چه پیتزا، کیمچی بخورم. طعم آن عالی است و به هضم غذا کمک می کند." عِرق و وفاداری به سنت ها به این می گویند!

یکی از ویژگی های بارز کیمچی در کمک به هضم غذا، کره ای ها را به یکی از سالم ترین ملت ها تبدیل کرده است. به خاطر تندی آن، بسیاری از کره ای ها، کیمچی خود را در کوزه های سرامیکی مخصوص و برخی دیگر در یخچال کیمچی که به همان اندازه ی یخچال های کوچک است و می تواند ذخیره کیمچی یک زمستان را در خود جای دهد و تنها در کره یافت می شود، نگهداری می کنند!

برخی خانواده ها در کره، هنوز برای درست کردن کیمچی هر سال دور هم جمع می شوند، اگرچه برخی آن را آماده خریداری می کنند.



برچسب ها : ، ، ،
توضیحات بیشتر

نظرات

حسین در تاریخ پنجشنبه 5 شهریور 1394 09:30 ب.ظ گفته:
من عاشق غذاهای کره ایم
نازی در تاریخ پنجشنبه 5 شهریور 1394 09:29 ب.ظ گفته:
من یه بار کیمچی درست کردم خیلی بد مزه بود. نمی دونم کره ایا چ جوری با اشتها می خورن!!
شکیبا : منم یه بار درست کردم فقط مزه ی پیاز خام میداد! به عنوان ترشی پیاز کنار آبگوشت ازش استفاده میکردیم!! ولی قلقهای خاصی داره که ما نمیدونیم.
ناشناس در تاریخ پنجشنبه 5 شهریور 1394 09:29 ب.ظ گفته:
وااااای دقیقا منم خیلی دوس دارم برم کره همه چیوامتحان کنم .
بانو در تاریخ پنجشنبه 5 شهریور 1394 09:27 ب.ظ گفته:
خیلی مطلب خوبی بود من عاشق سریال کره ای هستم و کلا هر چیز یبه کره ربط داشته باشه رو دوست دارم خیلی دوست دارم انواع غذاهای کره ای رو یادبگیرم اگر بتونی در مورد بقیه اشون هم این جوری کامل توضیح بدی معرکه ای.
پناه در تاریخ پنجشنبه 5 شهریور 1394 09:26 ب.ظ گفته:
من تعریف کیمچی رو زیاد شنیدم دوست دارم یه روز تو کره امتحانش کنم
قیافش آدمو وسوسه میکنه
مر30
شبنـــم이슬 در تاریخ پنجشنبه 5 شهریور 1394 09:26 ب.ظ گفته:
منم دوست دارم یه روز کیمچی اصیل خونگی کره ای هارو تست کنم…
خیلی تنوع داره!!!
بابام هر بار میبینه اینا کیمچی میخورن ازم می پرسه واردات کیمچی به ایران داریم یا نه؟؟؟
خخخخخخخخخخخخ…..
الهام در تاریخ پنجشنبه 5 شهریور 1394 09:24 ب.ظ گفته:
سلام من میخوام برم اونجا واسه ادامه و زندگی شما میتونید سوالهامو درمورد دانشگاه و …. جواب بدین . جواب دقیق میخوام . هیچ کجا جواب درست نمیدن که آدم بدونه باید چیکار کنه . ایمیلم ۲ انگلیسیه
حامد : سلام. مشاوره دریافت ویزا – بورسیه تحصیلی – زندگی و کار در کره جنوبی آگاهانه برای زندگی تصمیم بگیرید ما با شما هستیم.
برای وقت مشاوره۶۶۵۶۹۵۷۸ تماس بگیرید
مهسا در تاریخ پنجشنبه 5 شهریور 1394 09:22 ب.ظ گفته:
سلام
میشه لطفا رستورانهای کره ای تو شیرازو هم بگید.
خیلی دوست دارم غذاهاشونو تست کنم
مرسی
حامد : سلام. ما چون تهران هستیم از شیراز خبر نداریم. ولی این آدرس رو واستون پیدا کردم.

رستوران کباب کره ای: شیراز- بلوار ستارخان – حدفاصل عفیف آباد و ولی عصر – روبروی دوازده متری نمازی
امیلی اهل ایران،نام اصلی مریم در تاریخ پنجشنبه 5 شهریور 1394 09:21 ب.ظ گفته:
واااااااای این کیمچی همه جا هست واقعا این قدر هم خوشمزه است؟من که تا حالا نخوردم!!ولی مرسی.حتماً درست می کنم.
محسن در تاریخ پنجشنبه 5 شهریور 1394 09:20 ب.ظ گفته:
سلام.از اینکه وقت میزارین و مطلب میزارین ممنون.خسته نباشید!میخاستم اگه میشه راجب دانشگاه ها وشرایط بورسیه شدن. در کره مطلب بزارین!مرسی
حامد : سلام. خواهش میکنم. البته اگه بخواین منتظر من بمونین تا در این باره مطلب بذارم شاید یه کم طول بکشه ولی توی اینترنت سرچ کنین زودتر میتونین در این باره مطلب پیدا کنین
morvarid در تاریخ پنجشنبه 5 شهریور 1394 09:18 ب.ظ گفته:
دوستم کیمچی خورده میگه خخیلی بدمزه هست از چندنفر دیگه هم همینو شنیدم
خودم که نخوردم باز نمیدونم ولی قیافش که خوشگله
حامد : اتفاقاً دوست من تو همین تهران یه دوست کره ای داره میگه هر وقت میرم خونه شون کیمچی هم واسه خوردن میاره و میگفت خیلی خوشمزه است. ما که هنوز نشده کیمچی بخوریم ولی به نظر منم باید خوشمزه باشه
zahra در تاریخ پنجشنبه 5 شهریور 1394 09:17 ب.ظ گفته:
سلام اطلاعاتی که دادین خیلی خوب بود . من عاشق کره هستم اگه اطلاعات دیگه ای دارین لطفا بگین که بیشتر آشنا بشم . درباره زبانشون باشه خیلی بهتره
حامد : سلام. حتماً در آینده اطلاعات بیشتری درباره کره میذارم.
tina در تاریخ پنجشنبه 5 شهریور 1394 09:16 ب.ظ گفته:
راستی اونا تو کیم چی یه استکان پر، فلفل میریزن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون جوری که آتیش میگیریم!!!!!!!!!
حامد : منم شنیدم انگار یه کم تنده ولی میگن خیلی خوشمزه است.
tina در تاریخ پنجشنبه 5 شهریور 1394 09:16 ب.ظ گفته:
سلام خوبی؟؟؟؟
ممنون مطلب قشنگیه
این کیم چی من آخرش نفهمیدم غذاست ترشیه چیه؟؟؟؟
یه بار خواستم درس کنم آرد برنج شیرین و سس ماهی پیدا نکردم
حامد : سلام . ممنون. ترشیه ولی با همه جور غذایی میخورنش. انواع مختلف کیمچی داریم. حتماً لازم نیست آرد برنج شیرین و سس ماهی داشته باشه باید بگردی ببینی یه نوعیشو پیدا کنی که همه موادش رو بتونی تهیه کنی
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.