بینگسو

بینگسو، یخ تراشیده شده همراه با مخلفات

بینگسو یک نوع دسر یا میان وعده کره ای ست که به خصوص در ماه های تابستان در سراسر کره یافت می شود.

از زمانی که غالب مردم کره و نیز گردشگران از این بستنی استقبال کردند، ترکیب های متنوع بینگسو وارد بازار شد.

در زمان سلسله چوسان بینگسوی اصل ساده بوده یعنی شامل یخ تراشیده شده و لوبیای قرمز شیرین شده بوده.

در بینگسو ، لوبیاهای قرمز روی یخ تراشیده شده که با شیر یا تکه های یخ زده شیر میکس شده، قرار میگیرد و بعد روی آن با انواع مغزها و میوه ها تزئین می شود. این مغزها باعث می شوند بینگسو یک منبع مقوی غذایی شود.

 امروزه اکثر بینگسوها ار طعم لوبیای قرمز دوری می کنند و بعضی از آن ها ان را حذف می کنند. کسانی که از این طعم (لوبیای قرمز) دوری می کنند که در کره به ان ها pat گفته می شود ، خیلی از این تغییرات استقبال کردند.

تکه های میوه در کنار تکه های یخ بسیار عالی هستند، چه به صورت تازه به ان اضافه شوند و چه به صورت مامالاد یا همراه با عسل ؛ که یک ترکیب کامل را ایجاد می کنند، طوری که حسابی مشتاقش می شوید!

برخی از بینگسوها فقط یک طعم خاص دارند مانند انبه، توت فرنگی و... اما اگر می خوااهید طعم آن ها را یکجا بچشید ، بینگسوی مخلوط نیز وجود دارد.

انتخاب بینگسو با توجه به ذائقه و به خطر نیفتادن سلامتی ممکن است کمی مشکل باشد اما جای نگرانی نیست چون اکثر بینگسوها را در طعم های نسبتا ملایم آماده می کنند.برای مثال روی بینگسوها را با تکه های کدو تنبل، عناب، بادام پر می کنند تا به عنوان یک وعده غذایی سبک مصرف شود. کره ای ها بینگسو را در ظرف برنجی و یا کاسه چینی می ریزند و یک اثر خفیفی از رنگ های جذاب سنتی به جا می گذارند و این کار به ذائقه ی هر دو نسل جوان و پیر خوش می آید.

با اینکه بینگسوی کدو تنبل لوبیای قرمز ندارد اما مواد دیگری مانند گوگی جا (تمشک) ، یولمو (انجیر) و اُدی (توت) و چیزهای دیگری دارد که طعم ملایمی ایجاد می کنند مخصوصا میوه هایی که در میان مشتریان محبوب تر است بیشتر استفاده می شود. همچنین میتوان در بینگسو شیر سویا ریخت تا طعم مغزها دوبرابر شود.

از بینگسوهای سنتی (بینگسوهای سنتی ساده ترند و لوبیای قرمز دارند) گرفته تا بینگسوهای متنوع چند ترکیب با بستنی ها و میوه های مختلف ،همه وهمه در سراسر کره به راحتی در کافی شاپ ها پیدا می شود. هرچند که بعضی از بینگسوهای خاص و تاپ در همه جا یافت نمی شوند مثل بینگسوی کاکائو ،بینگسوی دانه برف و شیر! ، بینگسوی شکوفه آلبالو و بینگسوی پاپ کُرن(ذرت)! این بینگسوهای خاص حسابی توجه نسل جوان را به خود جلب کرده چون نه تنها از لحاظ ظاهری بسیار دل فریب و جذاب است بلکه طعم آن نیز فوق العاده ست.

 

 



برچسب ها : ، ،
توضیحات بیشتر

نظرات

مائده 12 ساله در تاریخ چهارشنبه 6 آبان 1394 06:04 ب.ظ گفته:
حالا کره ای که هست
مائده 12 ساله در تاریخ جمعه 24 مهر 1394 01:44 ب.ظ گفته:
شما دستور چخت غذاهای کره ای رو دارید؟
شکیبا : ما تو سایتمون آشپزی نمیزاریم.
sina در تاریخ سه شنبه 7 مهر 1394 08:29 ب.ظ گفته:
سلام
مطلب خیلی جالبی بودمن گشنم شد.
حامد : ممنون
زینب در تاریخ دوشنبه 6 مهر 1394 02:52 ب.ظ گفته:
بستنی های ما که همش ضرر داره اینا بستنی هاشون هم مفیده!!
ممنون از مطلب خوبتون
حامد : خواهش میکنیم.
شبنم(ایسول) در تاریخ یکشنبه 5 مهر 1394 02:38 ب.ظ گفته:
سلااااااااام!
خیلی وقته نبودما!!!ولی الان اومدم کلی مطالب تازتون رو خوندم کیف کردم! الهی که وبتون همیشه سبز باشه و بر قرار!
من بینگسو مخلوط میخوام
یه کلاسی داشتیم اواخر تابستون درمورد طب و غذا بود اونجا تازه فهمیدم راز طول عمر کره ایها به غذاشان و نحوه سروشونه! مثلا بستنی دارن....همش میوه است حالا برا ما چی داره ژله کاکائو چوب شور....
حامد : سلام. خوش اومدی.
مائده 12 ساله در تاریخ جمعه 3 مهر 1394 12:25 ب.ظ گفته:
وای من میخوام
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.